'Mijn' 4 collega's waar ik me door laat leiden en waar ik blindelings op vertrouw. Paarden hebben een helend vermogen en staan in contact met een veel groter geheel dan wij als mens voor mogelijk houden. In contact met de kudde kom je in contact met je essentie, met je ziel en dat wat er nog tussenstaat. De paarden en ik begeleiden je op je pad terug naar je essentie.

Caitlin

       

Caitlin (2007) is een welsh cob en ik viel als een blok voor haar foto (she got the looks), er was iets in haar uitstraling wat me niet meer los liet. Ze is erg sensitief en leert snel. Je krijgt het van haar niet cadeau (heeft veel vertrouwen, rust en duidelijkheid nodig), maar dat maakt ook dat ik heel veel van haar leer! En zij hopelijk van mij :-) Ze zit vol verrassingen, daagt uit in grenzen aangeven en raakt de kern. Caitlin is mijn diepste spiegel, door haar doe ik wat ik nu doe. Caitlin zorgt voor verfijning en diepgang.

 

Keira

     

Keira (2009) is een irish cob (tinker). Keira kwam op bijzondere wijze op ons pad een week nadat Kyra was overgegaan. Toeval bestaat niet, een kadootje van Kyra en wat voor één.....! Binnen een week werd ze volledig geaccepteerd in de kudde en dat typeert Keira ook. Ze past zich snel aan zonder haar eigenheid te verliezen. Ze is erg betrouwbaar, geeft geborgenheid, steunt waar nodig en is een hartenopener!

 

Marie

       

Marie (2004) is een kruising fjord x welsh. Het eerste wat bij je opkomt als je haar ziet is 'lief en mooi' en dat is ze ook, een echte sprookjespony. Ze heeft het rustige eigenwijze karakter van een fjord en de uitstraling van een welsh, een mooie combi. Marie is in de kern zachtaardig, wil graag verbinden echter daar zit ook haar grootste uitdaging. Ze gedraagt zich als een kruidje roer me niet, heeft ruimte nodig. Wanneer jij compleet bij jezelf kan blijven dan gaat Marie de verbinding met je aan en dan voelt het magisch!

 

Glenn

     

Glenn (2004) is een connemara. Ze is spierwit en heeft twee blauwe ogen. Glenn is sinds juni 2017 bij ons gekomen. Er zat al een tijdje een witte pony in mijn gedachten en daar stond ze ineens op een locatie waar ik op dat moment voor coaching kwam. Onze blikken kruisden elkaar en dan 'weet' en voel je in heel je lijf dat deze pony bij jouw pad hoort. Glenn kan je laten voelen wat het is om in verbinding te staan met jezelf en met een groter geheel. Zij maakt je daarin bewust van je plek op de wereld. Glenn is een hele bijzondere verschijning en maakt in de ontmoeting met haar veel in je los!

 

Kyra

Kyra (2000) is een haflinger en heeft het 'liefde op het eerste gezicht' effect. Ze is superlief, erg contactgericht, betrouwbaar en heeft heel veel geduld. Ze doet erg haar best om met je samen te werken! Kyra kent alle zijgangen in stap en draf. Wanneer je een keer een schouderbinnenwaarts/travers/renvers of appuyement wilt voelen dan kan dat met Kyra. Verder helpt ze mij met coachen en met het werken met kinderen. Een echte allrounder! Kyra geeft VERTROUWEN in hoofdletters

Kyra hebben we helaas in moeten laten slapen op 22-2-2016. Kyra bedankt voor alles!!!!!!!

Vanuit de andere kant van de sluier is ze er in energie 'opeens' en helpt dan op die manier nog steeds mee. Magisch..... 

 

Lela

    

Lela (1992) is een shetlandpony. Ze is de eerste pony van mijn dochter, van haar heeft mijn dochter de kneepjes van het vak geleerd ;-). Lela is al wat ouder en heeft daarom heel wat wijsheid in pacht, het type 'been there done that'. Ze is heel rustig, geeft duidelijk aan wat ze wel en niet wil. Ze is een kei in wandeloaching, wanneer 'alles' klopt loopt ze los met je mee in het bos! Bij Lela voel je je heel snel op je gemak.

Lela is 20 september 2019 overleden.....bedankt Lela voor wat je hebt gebracht en nu nog brengt.